mi ez az egész?

túl sok stressz? túl nagy tempó? nincs időd a szeretteidre? munkahelyi őrület? életközepi válság? karrier váltás? kiégés? pánikroham? értelmetlen meló? érzéketlen főnök? tanácstalanság? hogyan tovább?

senki nem tud helyetted egy értelmes életet kialakítani a számodra. ha szeretnél változtatni, akkor bátran fordulhatsz hozzám támogatásért és inspirációért. én sem tudom mindenre a választ, de tudok segíteni neked megtalálni a te válaszaidat az igazán fontos, jól megfogalmazott kérdésekre.

ha érzed a változtatás szükségét, de nem tudsz egyedül elindulni az utadon vagy nem vagy biztos benne merre indulj, akkor ne félj segítséget kérni!

velem bizalmasan átbeszélheted a problémádat vagy az elakadásodat. amiben coachként tudok neked segíteni az a jelenlegi helyzeted, a céljaid és a lehetőségeid összhangba hozása, majd ezek alapján egy reális terv kidolgozása a változtatásra.

fő témáim:

  • karrierváltás, a munka értelme
  • munkahelyi konfliktusok, stresszkezelés
  • kiégés, újrakedés
  • leadership (hogyan legyek jó vezető és mit csináljak, ha a főnököm nem az?)
  • külföldre költözés / külföldről hazaköltözés

foglalj egy ingyenes első találkozót ide kattintva! kontakt

hac-logo

az embertelen munkahelyek és a fogyasztói társadalom egyre komolyabb mentális problémákat okoznak. ezeket ráadásul mindenki igyekszik eltitkolni, mert félünk a stigmától.

a megoldás első lépése az, hogy elismerjük a probléma létezését, és elkezdünk nyíltan beszélni a mentális egészség fontosságáról – őszintén, tabuk nélkül.

én pontosan ezt teszem a halottnak a coach podcastban.

minden válságban ott rejlik egy új kezdet és a fejlődés lehetősége.

vendégeim élettörténete inpirációt adhat neked is a változtatásra. hogyan tudunk a legjobban kiteljesedni? hallgasd a podcastot és fogalmazd meg a saját válaszodat!

folyamatos frissítéseket itt kaphatsz a facebook-on vagy kövesd direktben a ‘halottnak a coach’ blogot!

Advertisements